Afspraken

 

Afspraken
Je kunt mij bellen of mailen en een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Daarin bekijken we of we tot samenwerking kunnen komen. Voor het eerste oriënterende gesprek reken ik € 20,00. Wanneer we tot werkafspraken komen bepalen we in overleg de kosten van de therapie. Mijn uitgangspunt is dat ik het tarief inkomensafhankelijk wil vaststellen. Minimaal zal dat
€ 35,00 per uur zijn bij een inkomen op bijstandsniveau en gaan tot € 80,00 per uur bij tweemaal het modale inkomen. Relatietherapie kost € 80,00 per uur.

Ziektekostenverzekering
Of de therapie door de verzekering vergoed wordt is afhankelijk van bij welke verzekering je bent aangesloten. Op de site van de NVAGT kun je hierover uitgebreide informatie vinden. Zowel hier als bij de Links kun je doorklikken naar de Zorgwijzer, waar je per verzekering de nodige informatie ziet.

NVAGT
Ik ben aangesloten bij de NVAGT (Nederlands-Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie). Per 1 juni 2016 ben ik geregistreerd als nestor-lid.

Wkkgz
Ingevolge de Nederlandse Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg is per 1 januari 2017 bepaald dat iedere zorgverlener aangesloten moet zijn bij een geschillencommissie en klachtfunctionaris. Tevens moet beschikt worden over een toereikende aansprakelijkheidsverzekering.
Om aan deze bepalingen te voldoen heb ik mij per 1 januari 2017 aangesloten bij het CAT, het Collectief Alternatief Therapeuten.