Afspraken

 

Afspraken
Je kunt mij bellen of mailen om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek. Hierin bekijken we of een constructieve samenwerking naar verwachting mogelijk is. Dit gesprek is kosteloos, wel vraag ik je de helft van de huur van de gespreksruimte mee te betalen, een bedrag van € 7,50. Voor mijn gesprekken reserveer ik een kamer bij Het Coachhuis. Meestal is dat aan de Wijnhaven in Rotterdam. Het Coachhuis heeft echter meerdere locaties in de buurt van Rotterdam.
Voor een gesprek van een uur vraag ik € 75,00.
Er is overleg met mij mogelijk, mocht de hoogte van het tarief een probleem zijn.
Relatiegesprekken kosten € 90,00.

Ziektekostenverzekering
Of de therapie door de verzekering vergoed wordt is afhankelijk van bij welke verzekering je bent aangesloten. Op de site van de NVAGT kun je hierover uitgebreide informatie vinden. Zowel hier als bij de Links kun je doorklikken naar de Zorgwijzer, waar je per verzekering de nodige informatie ziet.

NVAGT
Ik ben aangesloten bij de NVAGT (Nederlands-Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie). Per 1 juni 2016 ben ik geregistreerd als nestor-lid.

Wkkgz
Ingevolge de Nederlandse Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg is per 1 januari 2017 bepaald dat iedere zorgverlener aangesloten moet zijn bij een geschillencommissie en klachtfunctionaris. Tevens moet beschikt worden over een toereikende aansprakelijkheidsverzekering.
Om aan deze bepalingen te voldoen heb ik mij per 1 januari 2017 aangesloten bij het CAT, het Collectief Alternatief Therapeuten.

Ik val als CAT-collectief-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en -tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz-geschillencommissie. Voor meer informatie over de klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Als CAT-collectief-therapeut werk ik volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.
Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode